Materials

Els paviments proposats, encaixaran amb les seves expectatives i idees per la qualitat i versatilitat dels dissenys. En una casa de muntanya, per exemple, podríem col·locar un paviment que aportés un toc rústic a l’ambient. El tintat de la fusta de roure ens proporcionaria una tonalitat que ens permetria combinar-lo amb les parets i la xemeneia.

Paviments fusta

Parquet natural Caucasià Parquet natural Coco Parquet natural Roure

Les noves col·leccions reprodueixen la textura del ciment, incloent un alt valor ecològic per la seva elevada concentració en materials reciclats.

Oferim un ampli catàleg de models ceràmics entre els quals podran trobar una extensa diversitat de pedres ceràmiques com: granits, calcàries, quarsites, basalts, pissarres i marbres, emulen la riquesa i varietat tonal d’aquestes roques metamòrfiques d’evocació natural, impregnant d’elegància cada ambient.

Paviments ceràmic

Ceràmica Terracota Desert Ceràmica Terracota Desert Ceràmica Terracota Desert

En els revestiments, la ceràmica constitueix una de les millors opcions per a les parets per la seva alta resistència i la seva facilitat de neteja. Tant en els espais privats de la llar com en les grans superfícies d’espais comuns,  les possibilitats decoratives que ens ofereixen aquests revestiments ceràmics són múltiples.

 

Revestiments ceràmic

Marbre Natural Polit Marbre Natural Capuccino Mosaic de Marbre Natural Marró Marbre Natural Caucasià Marbre Natural Terracota

Revestiments mosaics

Mosaic Negra i Plata Mosaic Blanc i Plata Mosaic Metall i Acer Mosaic Lluna

La cuina és sens dubte un dels espais més importants de la nostra llar, per això,  dissenyem cuines al servei de la funcionalitat i les necessitats de cada usuari. Les actuals tendències en disseny marquen la utilització de nous materials en fogons, frontals o prestatges de vidre, així com l’adequació dels dissenys a les necessitats d’emmagatzematge i col·locació, incorporant zones de columnes, armaris alts i electrodomèstics integrats.

Cuina de fòrmica amb tiradors plans Mobiliari cuina amb electrodomèstics integrats Mobiliari cuina amb campana i electrodomèstics integrats

Pel que fa a les cambres de bany, proposem un concepte integrador i global on tots els elements són en harmonia, amb una atractiva i estètica gama d’inodors, bidets i lavabos, incorporant diversos mecanismes de descàrrega ECO en els seus vàters garantint fins un 25% d’estalvi en el consum d’aigua, enfront d’altres sistemes més convencionals.

Bany amb mosaic i plat de dutxa Mobiliari amb pica integrada Bany amb revestiment ceràmic Banya complet amb videt i vàter

porcelanosaboschtekaduravitxeysalonirocaprotocoloraparicimercaportafurlady

 • Llar i col·lectivitats
  Uns bons  professionals de les reformes a Barcelona. Confiï en...
 • Manteniment
  A Martgan entenem la importància que té el manteniment...
 • Locals comercials
  Com experts en el disseny i muntatge d’espais en...
 • Materials
  Els paviments proposats, encaixaran amb les seves expectatives i...